ALGEMENE NUMMER: 0575-529446

INFORMATIE VOOR VERWIJZERS

IJsselzorg is een organisatie die werkt op basis van Zorg in Natura.

IJsselzorg levert individuele begeleiding en/of dagbesteding en eventueel casemanagement. Dit wordt geleverd aan verschillende doelgroepen: verstandelijk gehandicapten, volwassenen die zijn gediagnosticeerd met een psychiatrische stoornis, mensen met verslavingsproblemen of een combinatie hiervan. Multi-problem situaties waarin snel (intensieve) ondersteuning nodig is zijn onze specialiteit. Er zijn geen contra-indicaties en er is geen wachtlijst.

Er moet een indicatie zijn vanuit de WMO of vanuit justitie. Voor meer informatie hierover kunt u kijken op de websites van betrokken organisaties. U vindt de websites onder het kopje “handige links”. 

IJsselzorg is een door het ministerie van justitie gecontracteerde zorgaanbieder op het gebied van forensische ambulante begeleiding. We werken in opdracht van 3RO en het gevangeniswezen.

IJsselzorg levert Zorg in Natura (WMO) in de volgende gemeenten: Zutphen, Lochem, Deventer, Brummen, Apeldoorn, Epe, Heerde, Warnsveld, Enschede, Almelo, Hengelo, Wierden, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Twenterand, Hof van Twente, Borne, Losser, Dinkelland, Oldenzaal, Haaksbergen, Tubbergen, Bronckhorst, Berkelland, Montferland, Aalten, Oude IJsselstreek, Winterswijk, Oost-Gelre en vanaf 1 januari 2018 ook in Doetinchem.

De mogelijkheid voor een PGB bestaat nog steeds, met name buiten deze gemeenten. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met IJsselzorg. Of kijk op de website www.svb.nl/pgb. Het aanmelden van cliënten kan door contact op te nemen met IJsselzorg via telefoon of e-mail. U kunt tevens gebruik maken van de aanmeldbutton. U kunt een mail sturen aan mtraas@ijsselzorg.nl of contact opnemen met M. Traas via telefoonnummer 0651357225. Deze informatie is natuurlijk ook te lezen op onze contact pagina.

IJsselzorg werkt samen met verschillende instanties die op allerlei manieren zijn betrokken bij cliënten. Te denken valt aan: Reclassering / UWV/ Jeugdzorg / Verslavingszorg / GGZ / Bewindvoerders en andere betrokkenen, om tot een samenhangende aanpak te komen.

IJsselzorg is een AWBZ-erkende instelling. We zijn lid van de Sociaal Werk Nederland als Brancheorganisatie. IJsselzorg is ISO9001 gecertificeerd.

IJsselzorg biedt uitsluitend ambulante begeleiding/dagbesteding en heeft geen (tijdelijke) verblijfs/woonmogelijkheden.

DIRECT EEN CLIËNT AANMELDEN

  
     keurmerk meldcode